Arrangering af rejse

Det er ikke et krav at man rejser med DAF derover. Hvis man selv vil arrangere turen, kan man sagtens det. Når man ved hvornår man ankommer og rejser, skal man blot informere holdlederen, som vil sørge for det praktiske med transfer til og fra lufthavnen.

Flybillet

Det er en relativt lang tur til Sydkorea og der er ikke mange flyforbindelser dertil. Derfor forventes flybilletten at blive den klart største post i budgettet. Der forventes at en flybillet t/r kommer til at koste DKK 6.000-8.000. Vi vil naturligvis arbejde på at finde den billigst muligt løsning, så vi kan komme afsted så billigt som muligt.

Det er ikke et krav at man rejser med DAF. Så hvis man har fundet en billigere billet, end den DAF kan tilbyde, så står det frit for den aktive selv at sørge for rejsen og støde til resten af holdet i Kazan.

Kost & logi

Til Universiaden er det relativt billigt at bo og spise i atlet-byen. Vi bliver indlogeret i atletbyen med fuld pension og det har tidligere kostet i omegnen af $40 om dagen. Det forventes at det kommer til at koste det samme i Kazan.

Atletikken plejer at tage 6 dage at afvikle, men det ligger endnu ikke fast hvornår i perioden det kommer til at ligge. Det tager tid at overkomme jetlag, når man rejser så langt og derfor forventes det at vi er afsted i omkring 14 dage. Kost og logi vil løbe op i $560, hvilket ca svarer til DKK 3.000.

Akkreditering

Akkrediteringen plejer at koste $20 og det forventes at koste det samme - det vil sige ca 110,-.

Total pris

Udfra ovenstående forventes den totale pris på turen at blive DKK 10.000-12.000. Den endelige pris vil først blive fastlagt et par måneder inden vi tager afsted, når flybilletterne er blevet bestilt.

top